5. Röntgen Cihazımız Faaliyette
05 Haziran 2024

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin hastanemize taşınması ile birlikte röntgen ve görüntüleme konusunda yaşanan yoğunluğun çözülmesi adına yapmış olduğumuz girişimler neticesinde 5. Röntgen cihazının da faaliyete geçmesi için gereken izinler ivedilikle alınmış, röntgen odasının fiziki şartları tüm yönetmeliklere uygun hale getirilmiş ve bugün itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Kısa süre içerisinde önemli bir sorunu çözdüklerini ifade eden Başhekimimiz Uzm. Dr. Samet Tatlı, “Röntgen konusunda cihaz sayısı yetersiz kalmış, cihazı koyacak fiziki şartlara sahip odamız da bulunmamaktaydı. İvedi bir şekilde fiziki yapısını röntgen cihaz çekimine uygun getirdiğimiz odamız için gerekli tüm izinleri aldıktan hemen sonra cihazımızı odamıza yerleştirdik ve çekimlere başladık. Kısa süre içerisinde gerekli teknik ve ekipman desteğini organize ettikten sonra sistemsel düzenlemeleri de bitirdik ve an itibariyle vatandaşlarımız 5. Röntgen cihazından çekim yapabilmektedirler. Süreç içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kaliteli ve sağlıklı hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan hastanemize ve Bingölümüze hayırlı uğurlu olsun.

7815562asdasdasd