Hastanemizde İlk Kez Kalıcı Kalp Pili Takıldı
02 Eylül 2022

Her gün yeni bir işlemi ilk kez uygulamanın gururunu yaşayan hastanemiz, son olarak vatandaşlarımızı çevre illere bağımlılıktan kurtracak kalıcı kalp pili takılması işlemini gerçekleştirdi. Başhekimimiz Uzm. Dr. Ramazan Gengörü’nün de katıldığı opeasyon Uzm. Dr. Ali Hakan Konuş ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Yıllardır kalıcı kalp pili takılma işlemi için çevre illere gitmek zorunda kalan vatandaşlarımıza hastanemiden müjdeli haber geldi.  Kardiyoloji uzmanımız Ali Hakan Konuş tarafından yapılan işlemle bir hastamıza ilk kez başarılı bir şekilde kalp pili takıldı.

Vatandaşları dışa bağımlılıktan kurtarmak için geldikleri günden beri her türlü teknik alt yapıyı desteklediklerini ifade eden Başhekimimiz Uzm. Dr. Ramazan Gengörü, “Geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza daha ulaşılabilir ve daha rahat hizmet verme anlayışı içerisinde olduk. Burda yapılabilecek imkanlarda olan her işlemi gerçekleştirme adına her adımı attık. Doktorlarımızın bir işlemi yapabileceklerine inandıklarını gördüğümüzde hemen gerekli teknik alt yapı ve malzeme desteğini sunmaya gayret ettik.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

“Bingöl Halkı Büyük Bir Meşakatten Kurtulacak”

Yaptıkları işlemin Bingöl halkı için olumlu bir gelişme olduğuu vurgulayan Uzm. Dr. Ali Hakan Konuş, “Hastanemiz kardiyoloji kliniğinde uzun süredir koroner anjiyografi yapmaktayız. Kalıcı kalp pili takılması işlemi ise hastanemiz kurulduğundan beri yapılmamaktaydı. Hastanemizde teknik alt yapı desteği ve planlamalarımızı yaparak kalıcı kalp pili takılması işlemini gerçekleştirmeye başlamış bulunmaktayız. Bu sayede imkanlarımız dahilinde acil ve elektif kalıcı kalp pili işlemleri için Bingöl halkımız çevre illere gitmek zorunda kalmayacak, büyük bir meşaketten kurtulmuş olacaklar.”kalıcı kalp pili (4).jpeg

kalıcı kalp pili (3).jpegkalıcı kalp pili (2).jpeg