Devlet Hastaneleri Arasında Bölge’de İlk: Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
26 Ağustos 2022

Hastanemiz tarafından Devlet Hastanelerinde, Doğu ve Güneydoğe Bölgesinde ilk, Türkiye’de ise 4. olarak verilen 1.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı. Kırk beş gün süren eğitim sonunda  "Yoğun Bakım Hemşireliği" eğitimini tamamlayan 13 kursiyere Katılım ve Teşekkür Belgeleri verildi.

Kursiyerlere belgelerini takdim etmek üzere hastanemiz konferans salonunda tören düzenlendi. Düzenlenen törende, Başhekimimiz Uzm.Dr. Ramazan Gengörü, kurum yöneticilerimiz ve eğitmenlerimiz tarafından eğitim programını tamamlayan kursiyerlere ve eğitimcilere belgeleri takdim edildi.

Devlet Hastaneleri nezdinde Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde ilk Türkiye’de ise 4. Hastane olarak bu eğitimi veren hastanemizde bu tür eğitimlere aralıksız devam edileceğini belirten Başhekimimiz Uzm.Dr. Ramazan Gengörü,“ Bu eğitim programları, kendimizi yenilemek, yenilikleri, yeni teknolojileri öğrenmek açısından çok çok önemli. Bu gün eğitim programlarımızdan birini daha tamamladık. Eğitim programını bitiren arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bu eğitime katkı sağlayan eğitmenlerimize, Sağlık Bakım Birimimize,Eğitim birimimize,yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu eğitim programlarımızın devam edeceğini temenni ediyorum” dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülten Elkansu Geduk ise yaptığı konuşmada, 1. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nı tamamlayan 13 katılımcıya teşekkür edip şunları söyledi: “Almış olduğunuz bu eğitimlerle çok daha faydalı alanlarda hizmet etme imkanı bulacaksınız. Sizlerden tek isteğim yoğun bakımlarda çalışırken bilgi ve birikiminizin yanında vicdan ve merhametinizi de yanınızdan ayırmayın. Sizlerin hizmet verdiği hastalar aileleri tarafından sizlere emanet edilmiş kişilerdir. Hepinize başarılar diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, özellikle Kubilay Bey ve Ayten Hanıma teşekkür ediyorum”

Program sorumlusu Kubilay İldan ise kendisine bu süreçte desteğini esirgemeyen Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Gengörü ve Başhemşire Gülten Elhakansu Geduk’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Zor ve yorucu olsa da bizim için eğlenceli ve öğretici bir süreç oldu. Derler ya kimse savaştığın dalgaları umursamaz herkes gemiyi limana sağ salim ulaştırmanla ilgilenir diye. İşte biz de bugün gemiyi sağ salim limana ulaştırdık. Bu gemide bizlerle birlikte emek veren tüm arkadaşlarımıza idarecilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
yoğgun bakım sertifika dağıtım programı (8).jpeg
yoğgun bakım sertifika dağıtım programı (7).jpeg