Hastanemizde asansör sorunu çözüme kavuştu.
12 Temmuz 2024

Hastanemizde asansör sorunu çözüme kavuştu.
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılıp çalışmalara başlanan hastanemiz asansör yenileme işleminde ilk etap bitirildi ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başhekimimiz Uzm. Dr. Samet Tatlı şu ifadeleri kullandı;
"Ana asansörlerimizden ikisi hem kabini hem sistemi dahil olmak üzere komple yenilenerek bugün itibariyle faaliyete başladı. Hem kapasitesi daha geniş, hem de önceki asansörlere göre daha hızlı olan asansörlerimiz ayrıca kamu spotu içeren mesajlarla giydirildi. Hastanemizin diğer cephesinde bulunan asansörlerimiz hizmet vermeye devam etseler de  yenileme kapsamında onların da daha geniş ve hızlı asansörlerle değiştirilmesi çalışmaları başlatıldı. Vatandaşlarımıza ve hastanemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
qweqw
wqr