Hasta Hakları Günü Programı Yapıldı
21 Şubat 2022

Hasta Hakları Günü Programı Yapıldı

26 Ekim Hasta Hakları günü dolayısıyla hastanemiz konferans salonunda Hasta Hakları birimimiz tarafından program yapıldı.

Programa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Halim Kaysadu, Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Serkan Budancamanak, Dr. Çağaty Arif Özkaya, Uzm. Dr. Nurullah Anşin ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiremiz Gülten Elkansu Gedük ve hastane yönetimi katılım gösterdi.

Programda, son bir yıl içerisinde hastanemize başvuran hasta sayısı, bu hastalar içerisinde gelen şikayetler paylaşılırken, yaptıkları hizmetlerden ötürü çeşitli birim temsilcilerine ve idarecilerimize teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Ayrıca İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu’ya da teşekkür plaketi verildi.

Programda konuşma yapan Hasta Hakları Birim Sorumlumuz Hüseyin Aşan, hastaneye 725 binin üzerinde hasta geldiğini, hastane personellerinin bu kadar vatandaşa hizmet sunmasına rağmen gelen şikayet oranının çok az olduğunu hedeflerinin bunu daha d düşürmek olduğunu söyledi.

Program İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Ramazan Gengörü’nün konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimiyle devam etti. Konferans salonundan sonra servislerde hastaları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Gündoğdu ve Başhekimimiz Gengörü hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Hasta Hakları Birimine gerçekleştirilen ziyaret sonrası program sona erdi.