“Eğitim Araştırma Hastanesi Olma Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştık”
09 Kasım 2023

Bingöl Devlet Hastanemize Kalp Merkezi tescili için Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne eğitim için gönderilen ve eğitimlerini tamamlayan sağlık personelimize teşekkür plaketi verildi. Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Veysel Tosun “Eğitim Araştırma Hastanesi Olma Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştık” dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Veysel Tosun, Başhekimimiz Uzm. Dr. Samet Tatlı, Başhekim Yardımcılarımız ve idarecilerimizin katılımıyla organizasyon düzenlendi.

“Eğitim Araştırma Hastanesi Olma Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştık”

Gerçekleştirilen plaket takdim töreninde açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Veysel Tosun, “İlimizdeki hastanemizi Eğitim Araştırma Hastanesi statüsüne yükseltme hedefimize yönelik çalışmalarımızın bir aşaması tamamlandı. Kalp Merkezi Tescili için zorunlu olan bu eğitim koordinatör hastanemiz olarak seçilen Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde yapıldı. Günlerce büyük fedakârlıkla, özveriyle çalışan Kalp Merkezi Tescili için ve ilerdeki kalp damar cerrahisi operasyonları için büyük emek harcayan değerli arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Böyle böyle ilimizde yakın gelecekte kalp damara cerrahisi ameliyatları (koroner by-pass) yapılmaya başlanacak ve il dışı sevklere yönelik yine önemli bir adım atılmış olacak.” İfadelerini kullandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde gerçekleştirilen eğitimlere hastanemizden Op. Dr. Oktay Tüydeş, Perfüzyonist Dinçer Çobanoğlu, Anestezi Teknikeri Ümit Güder, Ameliyathane Hemşiresi Enes Tunç, Yoğun bakım Hemşiresi Elif Kıransal katılım sağladı.
20231108122411_IMG_8606.JPG
20231108130546_IMG_8618.JPG