Hastanemizde 25 Yılını Dolduran Personellere Teşekkür Belgesi Verildi
05 Ocak 2024

Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde 25 yıldır hizmet veren değerli personellerimize, Başhekimimiz Uzm. Dr. Samet Tatlı, Başhekim Yardımcılarımız ve idarecilerimiz tarafından teşekkür belgesi verildi.
Hastanemizde çeyrek asırdır vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunan personellerimize teşekkür eden Başhekimimiz Uzm. Dr. Samet Tatlı, "Sizler çeyrek asırdır her koşul altında vatandaşlarımıza hizmet verdiniz.  Yeri geldi depremde, yeri geldi selde yeri geldi küresel salgınlarda ailelerinizi bırakıp burada  vatandaşlarımıza özveri ile hizmet verdiniz. Hakkınızı ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Yine de bugün burada sizlerin onuruna toplandık. Ve sizlere küçük de olsa bir teşekkür etmeyi uygun bulduk. Tekrardan tüm emekleriniz ve hizmetleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Başhekim Tatlı'nın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından personellere belgeleri takdim edildi.
t1
t3