Bingöl Devlet Hastanesinde GETAT hizmeti

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Ekin, "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ünitesi kurmak için gerekli çalışmaları başlattık. Kısa bir süre sonra GETAT Ünitemizde sülük ve hacamat polikliniklerimizle daha güvenilir ve sağlıklı şekilde bu yöntemleri gerçekleştireceğiz." dedi.

Ekin, yaptığı açıklamada, hastanede bir süredir GETAT ünitesi kurmak için çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Hastanede görevli iki doktorun Sağlık Bakanlığı tarafından İnönü Üniversitesinde düzenlenen kurslara katıldığını ifade eden Ekin, "Doktorlarımızın sertifikalarının Sağlık Bakanlığımızca tescili yapıldı. GETAT ünitesi kurmak için gerekli çalışmaları başlattık. Kısa bir süre sonra GETAT Ünitemizde sülük ve hacamat polikliniklerimizle daha güvenilir ve sağlıklı şekilde bu yöntemleri gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

"Sağlık Bakanlığımızın bu yöntemlerin merdiven altlarından ve hijyenik olmayan ortamlardan uzaklaştırılarak, daha güvenli yapılması için başlattığı çalışmalara Bingöl Devlet Hastanesi olarak biz de katkı sağlamak istedik." ifadesini kullanan Ekin, şunları kaydetti:

"Olumsuz şartlarda yapıldığında insandan insana kan ile bulaşan hastalıkların toplum içinde yayılması hızlanmakta tedavi yerine daha çok hastalıklar oluşmasına neden olmaktadır. Açacağımız polikliniklerle bu tür durumların önüne geçeceğiz. Doktorlarımız tarafından gerekli tahlil ve tetkikler yapılacak hastaya uygun tedavi yöntemi seçilecek ve hastanın ihtiyacı kadar sülük Bakanlıkça izin yetkisi bulunan çiftliklerden edilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Hastanesi Ali Ekin Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title