Çevlik-Der'den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti
21 Şubat 2022

Bingöl'de faaliyet yürüten Çevlik-Der Yönetimi, Bingöl Devlet Hastanesinde çalışan sağlık personellerine moral ziyareti gerçekleştirdi.
Uzun süredir Bingöl'de sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları yürüten Çevlik-Der, COVİD-19 pandemi süresince fedakar bir şekilde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren sağlık çalışanlarına moral ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyaret esnasında sağlık çalışanlarına çeşitli hediyeler getiren Çevlik-Der Yönetim Kurulu ve üyelerini, Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Mehmet Gök, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zülküf Bağbars, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Gülten Elkansu Gedük ve hastane personelleri karşılayarak teşekkürlerini ilettiler.
Ziyaret hakkında açıklama yapan Çevllik-Der Başkanı Ali Duvarcı, "Bizler dernek olarak sağlık çalışanlarımıza moral vermeye geldik. Bu zorlu pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlıkçılarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Kendilerine hem yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Hem de ufak tefek hediyelerle moral vermek istedik. Bu vesileyle bir kez daha tüm sağlık kahramanlarımıza teşekkür ediyoruz. COVİD-19 pandemisinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.