İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
20 Kasım 2019

Murat BAYNAL
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1981 Bingöl doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bingöl de tamamladıktan sonra Elazığ Atatürk Sağlık Meslek lisesinden mezun oldu. 2006 yılında Bingöl Devlet Hastanesi ne radyoloji teknikeri olarak atandı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Meslek Yüksekokulunu tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisansını tamamlamıştır. Mersin Toros Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde Yüksek Lisans yapmıştır. 2010-2015 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesi Görüntüleme Ünitesi birim sorumluluğuna atandı. Ankara Üniversitesi TRRK (Tanısal Radyolojide Radyasyondan Korunma) eğitimini yüksek başarı ile tamamlayarak uzun yıllar Bingöl Devlet Hastanesinin TRRK sorumluluğunu yaptı.2013 Yılından Türkiye diyanet Vakfı ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile yapılan sınavı kazanarak 2013 yılı hac organizasyonda hizmet veren Türkiye Diyanet Mekke Hastanesinde dış görevde bulunmuştur. 03/02/2017 tarihi itibari ile Bingöl Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına atanmış olup halen devam etmektedir. Orta düzeyde İtalyanca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.