Murat BAYNAL

ÖZGEÇMİŞ

1981 Yılında Bingöl ' de doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Bingöl ' de tamamladıktan sonra lise öğrenimini Elazığ Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde  tamamladı.2006 Yılında Bingöl Devlet Hastanesinde Radyoloji Teknisyeni olarak göreve başladı.2008 Yılında Anadolu Üniversitesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans programından mezun oldu.Akabinde 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Lisans öğrenimini tamamladı.2013 yılında Mersin Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme - Sağlık Kurumları İşletmeciliği dalında yüksek lisans yaptı.2013 yılında yurtdışı sınavını kazanarak Mekke Diyanet Türkiye Hastanesinde geçici yurtdışı görevini yaptı.2010-2016 yılları arası Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Sorumluluğunu yaptı.2014 yılında Türkiye Atom Enerji Kurumunda "Tanısal Radyoloji ' de Radyasyondan Korunma" eğitimini başarıyla tamamladı. 03.02.2017 tarihinde Bingöl Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına atandı.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Fuat KORKMAZ

ÖZGEÇMİŞ

1981 Bingöl doğumlu 60.Yıl Sağlık Meslek lisesini tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Anestezi Teknikerliğini Okudu.Akabinde Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi.2002 Yılında Erzincan İli Kemaliye İlçesinde göreve başladı.2003 Yılında Diyarbakır iline atandı.112 ve Hıfzısıhha biriminde çalıştı.2006 Yılında Bingöl Devlet Hastanesine atandı.Bingöl Devlet Hastanesinde Ameliyathane biriminde çalıştı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.18.12.2012 tarihinde Bingöl Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına atandı.

Murat ARSLAN