Bingöl Devlet Hastanesinde GETAT hizmeti

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Ekin, "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ünitesi kurmak için gerekli çalışmaları başlattık. Kısa bir süre sonra GETAT Ünitemizde sülük ve hacamat polikliniklerimizle daha güvenilir ve sağlıklı şekilde bu yöntemleri gerçekleştireceğiz." dedi.

Ekin, yaptığı açıklamada, hastanede bir süredir GETAT ünitesi kurmak için çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Hastanede görevli iki doktorun Sağlık Bakanlığı tarafından İnönü Üniversitesinde düzenlenen kurslara katıldığını ifade eden Ekin, "Doktorlarımızın sertifikalarının Sağlık Bakanlığımızca tescili yapıldı. GETAT ünitesi kurmak için gerekli çalışmaları başlattık. Kısa bir süre sonra GETAT Ünitemizde sülük ve hacamat polikliniklerimizle daha güvenilir ve sağlıklı şekilde bu yöntemleri gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

"Sağlık Bakanlığımızın bu yöntemlerin merdiven altlarından ve hijyenik olmayan ortamlardan uzaklaştırılarak, daha güvenli yapılması için başlattığı çalışmalara Bingöl Devlet Hastanesi olarak biz de katkı sağlamak istedik." ifadesini kullanan Ekin, şunları kaydetti:

"Olumsuz şartlarda yapıldığında insandan insana kan ile bulaşan hastalıkların toplum içinde yayılması hızlanmakta tedavi yerine daha çok hastalıklar oluşmasına neden olmaktadır. Açacağımız polikliniklerle bu tür durumların önüne geçeceğiz. Doktorlarımız tarafından gerekli tahlil ve tetkikler yapılacak hastaya uygun tedavi yöntemi seçilecek ve hastanın ihtiyacı kadar sülük Bakanlıkça izin yetkisi bulunan çiftliklerden edilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Hastanesi Ali Ekin Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title