Bingöl Devlet Hastanesinde ilk kez ‘tümör ameliyatı’ yapıldı.
21 Şubat 2022

Bingöl Devlet Hastanemizde ilk kez yapılan tümör ameliyatı başarılı bir şekilde sonuçlandı.

Bingöl’de ikamet eden 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aysel Korkmaz yaklaşık 5 yıldır beyin tümörü hastasıydı. 5 yıl içinde gezmediği doktor ve il kalmadığını söyleyen  Korkmaz, hangi doktora gittiysem tümörün kötü huylu olduğunu ve ameliyatın ciddi bir risk taşıdığı yanıtını aldığını belirtti. Bingöl Devlet Hastanemizde yaklaşık 2 aydır çalışan Beyin Cerrahi Uzmanımız Dr. Aykut Gökbel, hasta Aysel Korkmaz’ın beyninde bulunan tümörün iyi huylu olduğu sonucuna vardığını ve ameliyatın burada yapılmasının mümkün olduğunu kendilerine ilettiğini söyledi.

Bunun üzerine yapılan muayene ve tetkikler neticesinde intrakranial menenjiom ve araknoit kist tanısı konan hastamıza Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanımız Op.Dr.Aykut GÖKBEL tarafından mikrocerrahi yöntem ile tümör ve kist eksizyonu yapıldı.Başarıyla sonuçlanan ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr.Aykut GÖKBEL ,Anestezi, Yoğun Bakım ve Ameliyathane ekibine teşekkür ediyor, hastamıza acil şifalar diliyoruz.