Bingöl Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 17/09/2018

Murat ASLAN
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1972 yılı Bingöl doğumlu ilk ve orta öğrenimini Bingöl de tamamlamıştır. Bingöl Sağlık Meslek Lisesinden mezun olup Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü’nde sağlık memuru olarak göreve başladı. İbrahim Hakkı Sağlık Eğitim Enstitüsü’nde 3 yıl öğrenim gördü. İnönü Üniversitesi’nde lisansını tamamladı. Toros Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında yüksek lisansını tamamladı. Bingöl Devlet Hastanesi’nde 1998-2012 yılları arasında tıbbi teknolog olarak göreve devam etmiştir. 2012-2015 yılları arasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İstatistik ve Tıbbi Hizmetler Uzmanı olarak atanmıştır. 2017-2018 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Vekilliği yapmıştır. 2015 yılında başladığı İdari ve Mali İşler müdür yardımcılığı görevine halen devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.